ALGEmENE VOORWAARDEN en privacy verklaring

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten en/of artikelen, stuur dan een e-mail naar info@ikbendeb.nl

1. Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van IKBENDEB. 


2. Prijs
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld en zijn exclusief excl.verzendkosten. De factuur is vrijgesteld van omzetbelasting op grond van artikel 25, Wet OB 1968.

3. Betalen
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. 
De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betalingsmogelijkheden zijn: IDeal, vooraf overmaken of contante betaling.  

4. Verzenden 
Voor alle bestellingen (behalve de bestellingen die opgehaald of bezorgd) worden, binnen Nederland, verzendkosten in rekening gebracht. Voor de klanten buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd. 

Na ontvangst van betaling wordt het pakket of de envelop binnen 2 werkdagen door PostNL verzonden naar het door u opgegeven adres. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

5. Wijzigingsrecht
IkBENDEB behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website inclusief prijzen tussentijds te wijzigen. 


6. Afbeeldingen website
De afbeeldingen op de website zijn niet op ware grootte weergegeven. De kleuren van de producten kunnen afwijken van het werkelijkheid door de instellingen van het beeldscherm.

7. Privacy verklaring
De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van de bestelling en zullen nooit worden doorgegeven aan derden.

KVK: 89469887

BTW: NL004734119B58

 

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van IKBENDEB